12-05-07

Dodentocht voor autisme

decorationJaja, we zijn aan het aftellen (zie rechterkolom). De dodentocht nadert met rasse schreden. 10 Augustus is in zicht. Wat bezielt mensen nu om 100 km te wandelen ? Zijn het zotten ? Mankeren ze hier en daar een vijs ? ... Waarschijnlijk wel, maar enkelen willen de tocht uitstappen met een goed doel voor ogen.

     Zo ook  'Het Jeneverbendeke', een groep vrienden die - in tegenstelling tot wat de naam en het logo misschien laten vermoeden - heel sportief het land doorkruist. 10 Augustus zijn ze dus te bewonderen in Bornem. Een paar leden (zeker al Koen, Fie, Petra, Ellen, Jean, Kathy en ikzelf) zullen proberen om de missie tot een goed einde te brengen.

Van de Parkvrienden zullen zeker al Eric (voor de 19° keer), William (voor de 13° keer), Jean-Pierre (voor de allereerste keer) en ikzelf aanwezig zijn (pas op, 'k sta zowel bij het jeneverbendeke als bij de Parkvrienden, maar ik doe maar 1 x 100 km hé ...)

We hopen natuurlijk op een sterk logistiek team voor onderweg. Iemand die ons eens een verfrissing aanbiedt, of een paar nieuwe schoenen of kousen bezorgt, of ons eens aan 't lachen wil brengen als we 't efkes niet meer zouden zien zitten, of misschien een stukske wil meewandelen ? 

'Het Jeneverbendeke', met het hart op de juiste plaats stapt deze afstand als steun voor enkele verenigingen die met autisme te maken hebben :

- Tanderuis in Oost- en West Vlaanderen, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met authisme

- Het Raster in Antwerpen, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met authisme

- Limburgse stichting Authisme in Limburg, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met authisme

- VZW 't Werk, waar jonge authistische mensen ijs en pralines maken

- VZW Freetime, organiseren kampen voor mensen met authisme

We stappen met een groep van ongeveer 50 wandelaars (samen met de peter Rene Verreth) om op die manier geld in te zamelen voor deze goede doelen. Hiervoor willen we ons laten sponsoren door vrienden, kennissen, collega's, familie, bloglezers (ja, jullie !), enz enz . Veel vragen doen we niet. Jullie kunnen sponsoren voor heel kleine bedragen (minimaal 5 cent per kilometer wat komt op 0,05€ x 100 = 5 €). Het mag natuurlijk ook veeeeeeeeel meer zijn !

Giften vanaf 50 € krijgen een fiscaal attest en sponsors die 150 € willen neertellen voor onze sportieve prestatie krijgen reclame op onze T-shirts.

WIL JE STEUNEN ? Klik dan  H I E R

Gewoon formuliertje invullen en storten op het vermelde rekeningnummer.

Wij danken jullie in elk geval al van harte, en zijn nu al druk bezig met de trainingen.

T o t   o p   1 0   a u g u s t u s  ? ? ?

 

PS: als U ons op de dag zelf electronisch wil volgen kan dit. Klik HIER en geef het startnummer in van de persoon die U wenst te volgen. U krijgt dan meteen alle info.  Onze startnummers :  Koen 164 / Fie 165 / Petra 181 / Ellen 185 / Jean 197 / Kathy 1021  / Thierry 1557

18:36 Gepost door Thierry | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

je bent aan het bijlezen ? Tot hoever ga je terug?? hahahahahaaa! Je zult in ieder geval ook aardig wat wandelverslagen tegenkomen, want ja...dat is ook één van mIJn passies! Maar 100km...neeee, dat is me teveel! Ik loop maximaal 30km-tochten en straks in Oostenrijk ( wienerwald) weer de driedaagse van Mödling, 3x 21km.
Maar wel mooi dat jullie voor die goeie doelen lopen...er is hier zondag een 5km-tochtje Walk for the World, tegen de honger in de wereld. Dat ze dat nu net op moederdag doen verdikke...ik ga dat niet redden helaas. Heb wel een paar weken terug voor het Rode Kruis gelopen, de Bloesemtocht in Geldermalsen...daar staat een (foto-) verslag van op mijn blogje!
Veel wandelplezier nog hè...en ik zal eens kijken of ik hier vandaan kan sponsoren!
Groetjessssssss!
http://mizzd.skynetblogs.be

Gepost door: mizzD | 12-05-07

Heb ik dan ongemerkt... al op je nieuwe blog reageerd of heb je dit op de één of andere manier verhuisd naar je neiuwe?? :-)
Tja...ik ben digibetisch als de pest hoor...! hahahahhahaaa!
Ik wens je in ieder geval veel succes en plezier met je nieuwe blogje! ;-)
Hollandse groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-05-07

Aaarrgghhh! Wat een fouten...ik schaam mij diep!!!
'GEreageerd' dus en 'nIEuwe'... bij deze rechtgezet! :-)))
Doeidoeiii!

Gepost door: mizzD | 12-05-07

Heel veel ... te lezen op je blog, de moeite om eens langs te komen. Veel succes !

Gepost door: Chris | 12-05-07

Hoi Thierry, Hey, je begint gulzig te worden hé! ;-) De headlines van deze moeten ook op de blog! Ik zal er eens over nadenken zenne. :-)) Bedankt voor de felicitaties maar moederdag vieren we in augustus dus voor mij vandaag geen feestdag. Nog een fijne zondag verder.

Gepost door: nana | 13-05-07

Hey! Hey leuke blog ! ik ben op jou blog terecht gekomen via google door te zoeken naar blogs / dodentocht. Ik ben Kim een 20 jarige gast en samen met enkele vrienden hebben wij ook sinds gisteren een blog gestart. We zijn ook van plan om deel te nemen aan de dodentocht 2007. We wandelde deze zondag nog maar 25km in het zonienwoud... nu ja het is een begin! :-) hopelijk tot hoors op onze blog :-)

Gepost door: adventurefriends kim | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.