12-05-07

Gezellige lentedag ?

venti5 Onder een wel heel warm lente (?)-zonnetje wordt eigenlijk verwacht dat men op een terras gaat zitten, zalig nietsdoen en genieten van het weer. Wel, voor ondergetekende was enkel het laatste waar. Sedert deze ochtend (heel vroeg, geeuw) ben ik al op pad om nog eens een controle te doen van de wandelparcours voor Cycle for Life. Kort na de middag had ik ook afgesproken met Chantal (Brand Event - coördinatie) om samen eens te bekijken waar de wandelaars op 24 juni zoal heen gestuurd zullen worden. Het werd een gezellige wandeling, de calorietjes vlogen er af ;-)  Het parcours staat nu op punt, nu enkel nog op papier zetten en vooral hopen op goed weer die dag.  We hebben deze keer gezorgd voor verschillende afstanden : 5 km, 9 km, 14 km en een binnenweg voor buggy's en rolstoelen aangezien een heel stuk van de wandeling in het Bertem-bos loopt.

Voor meer uitleg kunnen jullie altijd nog eens gaan terug kijken op deze blog hier : http://parkvrienden.skynetblogs.be/post/4379287/246-tvv-k... en natuurlijk op de officiële site van cycle for life.

  Wij hopen alvast op een grote opkomst. Excuses om niet te komen zijn niet mogelijk, er is voor elk wat wils en voor leden van wandelclubs : wandelboekjes zullen worden afgestempeld. Er kan gewandeld worden op verschillende parcours, er kan gefietst worden, en aan de start/aankomt is ruimte genoeg om er een gezellige dag van te maken. De scouts zorgen voor de ontvangst daar.

Alvast bedankt aan Chantal voor de schitterende coördinatie, en jullie ... : tot op 24 juni met de fiets en/of de wandelschoenen !!!

17:20 Gepost door Thierry | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.