12-05-07

Tweedaagse van Diekirch

De voeten zijn nog maar net bekomen van onze tweedaagse in Blankenberge, of er staat alweer een dubbele marathon op het programma. Na het 'vlakke Vlaamse land' (hoewel de deelnemers dit zeker zullen tegenspreken) komen nu de 'heuveltjes van Diekirch'. Als het 'vlakke Vlaamse land' al enkele stevige klimpartijen inhield, weten jullie wel wat ik met 'heuveltjes' bedoel. Enkele stevige kuitenbijters dus van het hoogste kaliber, en dat afgewisseld met een zo al hobbelig parcours door de bossen en velden van Bettendorf, Bastendorf en Ermsdorf. Langs de oevers van de Sauer (beter gekend onder de franse benaming 'Sûre') en zo terug naar 'Dikkrich' waar een welverdiende medaille (en vooral ook een verfrissende douche) ons zullen verwelkomen.

Om in te schrijven is het nooit te laat, het kan door hier te klikken, maar het kan natuurlijk ook nog op de dag zelf. De mogelijke afstanden zijn 12 , 20 en 40 km, en dat op beide dagen. De parcours van beide dagen vinden jullier hier.

De organisatie (altijd eersteklas service trouwens !) ligt volledig in handen van het Luxemburgse leger. Meer informatie vinden jullie op hun site.

Mijn startkaarten liggen in elk geval al te wachten, nog enkele wandelvrienden zijn ook al aan het inpakken.  Mogen we ook jullie daar verwelkomen ???

18:21 Gepost door Thierry | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.