31-05-07

Ik ben weg ...

 

      ... maar 'k kom maandag terug ...        

 

Vanavond is er op het werk een rondleiding voorzien voor een klant van mij, dus zit ik, terwijl jullie dit lezen, alweer ergens met mijn voeten onder tafel ... Na die feestjes bij Nana en MizzD een hele opgave, en 't zal lastig zijn, maar 'k zal me toch maar terug opofferen hé ... in het belang van de klant en de firma ...

   Van onder de tafel in het restaurant gaat het naar de 'Aviation'-collega's op de luchthaven, waar een heel interessante uiteenzetting volgt over het 'transportgebeuren' in Zaventem. Eens kijken of dat nachtlawaai nu echt zo erg is en of de nachtploegen het even goed doen als wij tijdens de dag.     Dan zal het rond 1u30-2u00 zijn ...  eventjes kijken of mijn bed er nog staat en  morgenvroeg met de eerste trein richting Luxemburg.

Waarom zijn er trouwens maar 24 uur in een dag ? Ik kom daar bijlange niet mee toe ???

Zowel op zaterdag als zondag een 'marathonnetje' (2 x 42 km) in het prachtige Diekirch. Dit week-end vindt er namelijk de tweedaagse voettocht van het leger plaats. Een 'Marsch' doorheen een streek die 'klein Zwitserland' genoemd wordt. En die bijnaam is er heus niet omdat men daar ook koekoeksklokken maakt ! Heuveltjes (enfin, meer bergen eigenlijk) met een stijgingspercentage om 'U' tegen te zeggen en afdalingen waar de remblokjes van verschillende auto's al voor beginnen panikeren. 't Is er echter zo mooi dat ik me enkele jaren geleden heb voorgenomen dat - zolang ik kàn stappen - ik er elk jaar opnieuw heen ga. Bij deze dus voor de zevende keer ...   Fotootjes en een verslag volgen, maar intussen kunnen jullie hier al genieten van een leerijk filmpje (klik op het ezeltje), dat uitlegt waarom de mascotte van Luxemburg een ezel is.

Als ik zondagavond terug binnen'val' in Diegem (waarschijnlijk zal het letterlijk binnen'vallen' zijn, als een volleerd soldaat), nog gauw enkele voorbereidingen treffen, want op maandag wordt ik bij de wandelbond Aktivia in Aalter verwacht voor de laatste afspraken en voor het afhalen van de pijltjes voor de 'Cycle for Life' wandeltocht, waar ik insta voor het parcours. Een heeeeeeel druk week-end (met uitloper) dus ...   Mijn blogronde zal dan ook pas voor maandagavond zijn, maar dan probeer ik ook bij iedereen langs te gaan, beloofd ...  (ps mocht er een onweerstaanbare drang bestaan om ook tijdens dat bezoek voor een hapje en een drankje te willen zorgen, hou jullie vooral niet in - de calorietjes zullen er afgevlogen zijn, en dus mag er wel weer wat 'bijgetankt' worden).

Aan allen een heel fijn en zonnig (?) week-end !  En tot na de tweedaagse !

18:15 Gepost door Thierry | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Thierry;-) Ge doet me hier watertanden....Diekirch en omgeving is prachtig ! Ik logeerde vroeger met mijn ouders in hotel Pérekopf in Berdorf, heel gekend ook ! Ik wil deze streek heel graag aan den Berre voorstellen, helaas kan ik deze wandelingen niet meer doen....'t is ongelooflijk prachtig daar, 't heet niet voor nikske Klein-Zwitserland !
Geniet ervan zolang je kan !
Tot later, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 31-05-07

Amai dat wordt klimmen. Niet te veel aan maandag denken maar volop genieten van die mooie streek! Groetjes.

Gepost door: nana | 01-06-07

Heb deze tweedaagse... 3x gelopen en het is inderdaad een prachtige tocht. Maar ben eens op eigen gelegenheid gaan wandelen in Klein-Zwitserland en dat was véél mooier! Die tocht met die grote groepen moeten toch over de wegen gaan hè...de bos- en rotspaadjes kom je niet veel tegen...! Desalniettemin wens ik je fantastische dagen toe natuurlijk...misschien ga ik volgend jaar ook weer...heb er weer helemaal zin in gekregen nu! :-)
Ik kijk uit naar je verslag...én naar de foto's natuurlijk!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-06-07

Oh! Maar jij loopt natuurlijk de 2x 40km...ik de 2x20...misschien dat het parkoers van de 40km wél door het bos gaat?? Ik zie het wel maandag!! :-)))))
Doeidoeiiii!

Gepost door: mizzD | 01-06-07

Hoi Thierry Jaja, gij zult uw voeten wel onder tafel schuiven terwij wij aan het "werken" zijn hé !!! Maar OK, het is u gegund... ;o)))

Het weeke-end ziet er inderdaad goed geladen uit voor u maar wat ik lees zijn toch leuke dingen... probeer er dus maar van te genieten hé !!! Hopelijk wordt het prachtig weer zodat die tochten heel leuk worden ...

Lieve groetjes en tot gauw !!!
Lucky

Gepost door: Lucky | 01-06-07

ik ben weer terug van weg geweest. het was niet een dagje maar 5 maar geeft niet
de kamer is heel mooi geworden.
groetjes van cor en gooske

Gepost door: wensbox | 01-06-07

De commentaren zijn gesloten.