27-06-07

Stappen voor een GOED DOEL !

Allez lieve lezers,

't is de moment hé ! Het Jeneverbendeke zoekt nog steeds mensen met een warm hart die ons willen sponsoren tijdens de Dodentocht.

 

BELANGRIJK !! dodentocht bornem

10 augustus 2007 - sponsors gezocht !!

  

 

Het is weer bijna zover…

10 augustus  gaan we weer afzien

decoration

Een paar mensen van t jeneverbendeke (Sophie Schepens)(164),  Petra Annecour (181), Ellen Philips(185), Jean Thomas (197), Kathy Aelterman(1021), Thierry Treinen (1557) en Guy Delbeke (2512)) gaan ook dit jaar hun beste beentje nog eens voorzetten, hopelijk gesteund door een sterk logistiek team zoals we de voorbije jaren hadden onder leiding van Lo !

 

We gaan dit niet zomaar doen voor ons plezier, maar voor een goed doel. Daarom kunnen we uw steun goed gebruiken !!!

 

We stappen samen met een groep van +/- 50 wandelaars (samen met 'onze peter' Rene Verreth) om op die manier geld in te zamelen voor autisme. Wij willen ons hiervoor laten sponsoren door vrienden, kennissen, collega’s, familie, enz… en dit voor kleine bedragen van bijv. 5 cent/km (0,05 EUR x 100 = 5 EUR )( 't mag natuurlijk ook veeeeeeeel meer zijn hé !!)

 

Wat hebben we nodig? Vooral veel sponsors dus (sponsors die 150 euro sponsoren krijgen reclame op onze T-shirts, giften vanaf 50 euro krijgen een fiscaal attest), en vrienden die ons aanmoedigen langs de weg, af en toe een verfrissingske aanbieden of een paar nieuwe schoenen bezorgen ;-), ons ne keer aan 't lachen brengen als we 't niet meer zien zitten, zelfs af en toe een stukje meewandelen...,

 

De ingezamelde gelden zullen gebruikt worden voor 5 verenigingen die elk op hun manier met autisme te maken hebben, deze zijn :

- Tanderuis in Oost-west Vlaanderen, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met autisme.

- Het Raster in Antwerpen, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met autisme.

- Limburgse stichting Autisme in Limburg, thuisbegeleiding voor ouders van kinderen met autisme.

- VZW ’t Werk, waar jong autistische mensen ijs en pralines maken.

- VZW Freetime, organiseren kampen voor mensen met autisme.

 

Wil je ons en de vereniging voor autisme steunen, vul dan bijgevoegd formulierke in en mail het terug. Of nog makkelijker : surf naar http://users.skynet.be/wiezie (zet vooral uw geluid op ) en klik dan door naar “Sponsorformulier”.

 Schrijf het beloofde bedrag over op de rekening 068-2442390-54 van 'vzw stap voor autisme', met vermelding van ‘sponsoring jeneverbendeke’

 

Wie mee wil naar Bornem om ons ter plaatse wat bemoedigende woordjes toe te roepen, of wie nog andere ideeën heeft om ons te helpen, stuur een berichtje naar wiezieke@skynet.be of op het mailknoppeke hier linksboven in het hoekje.

 

Bedankt voor de steun!

 't jeneverbendeke en www.stapvoorautisme.be

decoration

 

SPONSORFORMULIER

 

 

 

 

 

 

Groep

Stap voor autisme – t Jeneverbendeke

 

Wandelaar

Aan U de keuze voor wie U wil sponsoren

 

Adres

 

 

Contact

thierry.treinen@telenet.be

 

Wij beloven dat wij voor uw bijdrage de dodentocht in Bornem zullen (proberen) uitstappen. Uw bijdrage zal als steun dienen voor autisme in Vlaanderen

 

 

 

 

 

 

Gelieve uw bijdragen te storten op rekening 068-2442390-54 , op naam van 'vzw stap voor autisme' met vermelding ‘sponsoring jeneverbendekestappers’

 

 

 

 

 

 

Naam

Adres

Bedrag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U zet uw schouders onder een mooi initiatief. In naam van de wandelaars dankt vzw Stap voor Autisme u hiervoor van harte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Commentaren

wij gaan dat goed doen éh !

goh ik denk da ik een gat heb...want wist niet dat dat een acteur was *bloos*...vroeg me altijd al af waarom die naam vermeld werd :p erg hé !

Maar soit...
alle kleine beetjes helpen !!!

En we mogen op de shirts !!!! :-))))

Gepost door: Ellen | 27-06-07

hey bedankt voor de reiswensen enne als ik terug ben stort k met plezier 5euro hoor.doe me er wel nog eens aan denken é lol

Gepost door: kathia | 27-06-07

maar allez Ellentje, dat was de vedette van 'de collega's' ... een monument in de vlaamse akteurswereld ! Da's heel erg zenne, aan dat gat gaan we zeker eens iets moeten doen sè ...
... en we gaan wij dat zeker goed doen !

Gepost door: thierry | 28-06-07

wat ga jij doen??!! lolz...
ja nu weet ik het weer...ik ben zo slecht in namen...kheb da nooit ni echt gevolgd, was nog vrij jong toen... :s

Gepost door: Ellen | 28-06-07

Ik loop in die tijdzelf ... de Wanderdreitage van Mödling (Oostenrijk van 10 t/m 12 aug.)...dus helaas kan ik niet komen aanmoedigen. Maar sponsoren kan ik wel! Als ik tenminste vanuit Nederland ook gewoon op dat nummer kan storten??
Ik moet dat nog steeds eens uitzoeken!
Succes jullie in ieder geval hè!
groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 28-06-07

Hoi Thierry;-) Weeral een lovenswaardig initiatief. Ik ga de rekeningnr opschrijven sé, hier staan toch nog wat rekeningskes klaar, dan toch ééntje dat ik met plezier zal betalen;-))
Groetjes

Gepost door: nicole | 28-06-07

natuurlijk natuurlijk gaan we dat goed doen :)
we zitten op dit moment al over de 500 euro, vorig jaar hadden we met drie stappers 1000 euro...dus we gaan voor minstens t dubbel toch dit jaar??
Aan al wie ons steunt, een dikke merci, in naam van de stappers, en van de autistjes voor wie we dit doen!

Gepost door: Fie | 29-06-07

Jij zit ook niet stil...
een fijne vrijdag en een heel fijn weekend, liefs

Gepost door: Suus | 29-06-07

Na de drukte van de voorbije dagen eindelijk nog eens tot hier geraakt!

Ik wens je een fijne avond en de aanloop naar een mooi weekend Thierry!

Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 29-06-07

hoi hoi hoi Ik zal mijn ventje eens porren en vragen of hij iets wil fixen. Nog een fijn avond Thierry. Of ben je weer op wandel misschien!? ;-))))) Groetjes x

Gepost door: Nana | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.