17-04-11

Laurent

Het is er eindelijk van gekomen. Er zijn enkele flarden van de gesprekken uitgelekt die onze prins Laurent gehad heeft met minister (pre-) formateur Leterme.

 

Leterme verwijt de prins dat hij door zijn gedrag ons 'oerdegelijk politiek stelsel' in het buitenland onsterfelijk belachelijk heeft gemaakt ... Een uistpraak die kan tellen ...

 

Het probleem bestaat er volgens Leterme niet in dat Laurent naar Congo is vertrokken, neen het echt probleem schuilt 'm in het feit dat hij ook vanuit Congo is teruggekeerd.


Een korte samenvatting van de gesprekken :

 

- Dat Laurent zijn dotatie kan kwijtspelen bij een volgende misstap is nog niet het minste, maar blijkbaar wordt hem ook het recht ontzegd om nog op de 'Delacre'-koekendozen te figureren.

 

- Laurent mag nog slechts drie landen bezoeken : Plopsaland, Bobejaanland en Disneyland

 

-  Laurent roept ter verdediging in dat hij dacht dat het om een 'Congobon' ging, niet om een 'Bongobon'

 

- Er zouden plannen geweest zijn om de 'supernanny' te laten opdraven zodat de zoon van Koning Albert zijn manieren zou leren ... Deze optie werd echter heel snel afgeblazen omdat men niet zeker was dat de koning zelf zijn manieren zou kunnen houden met de Supernanny.

 

- Als Laurent niet vrijwillig afstand wil doen van zijn dotatie, overweegt de minister om hem zijn kindergeld te laten afpakken.

 

- Laurent reageert verbolgen en legt alle honden in de Belgische asielen zwijgplicht op.

 

- Voortaan zal prins Laurent voor alle reisaanvragenworden bijgestaan door Mevr.Onkelinckx (non Laurent, non, non, non!), Dhr.Di Rupo (kledingadvies) en Dhr De Wever (voor de snelle hap tussendoor).

 

Laurent.jpg

Commentaren

Komt het ook door de problemen bij Skynet dat je vorige postje er twee keer op staat? Én dat hier rechts mijn laatste nieuwe postjes niet echt up to date zijn? :-)))
Het is echt wel raak de laatste tijd bij Skynet hoor...ik ben nog niet bij de slachtoffers, maar ik trek me het wel aan als sommige mensen helemaal niet meer op hun blog kunnen en zo...ik hoop echt dat die luitjes van Skynet eens van hun Facebook of Twitter komen en de boel eens in orde maken weer!
Maar véél belangrijker: je enkel!!! jeetje Thierry...alweer in de kreukels? Gaat dat ooit nog goed komen met dat gewricht van jou? Het klinkt in ieder geval niet best...ik wens je er enorm veel beterschap en een spoedig herstel mee!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 23-05-11

De commentaren zijn gesloten.